Bálind

Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)Russian (CIS)Serbian

Precision components manufacturing and technology design

Home News BÁLIND Kft. 2017. évi átfogó technológiafejlesztése

BÁLIND Kft. 2017. évi átfogó technológiafejlesztése

Print

Kedvezményezett neve:
BÁLIND Kereskedelmi, Termelési és Technológiai Tervezési Kft.

Projekt címe:
BÁLIND Kft. 2017. évi átfogó technológiafejlesztése

Szerződött támogatás összege:
480 058 119 Ft

Támogatás mértéke:
50,00 %

Projekt tartalma:
A Bálind Kft. egy kisvállalkozás, mely 1987-ben alakult, egy korábbi egyéni vállalkozás jogutódjaként. Cégünk üzletfilozófiája vevőorientált. Fő profilunk a középnagy és nagysorozatú precíziós alkatrészgyártás és technológia tervezés. Jelen fejlesztési szükségletünk több forrásból ered: a megrendelők további szerződéses igényei, meglévő üzem kapacitáskorlátjának megközelítése, fejlesztési stratégiánkban megjelölt cégjaink, melyek a versenyképesség növelése, m.
Projektünk több fő elemből tevődik össze, így célunk a termelő kapacitások és folyamatok komplex fejlesztése. Minden projektelem a fémmegmunkálási tevékenységhez, autóipari beszállításhoz és építőipari megrendelésekhez köthetőek, mely gyártás jellemzően exportra történik. A projekttel megvalósuló beruházásunk a nagy pontosságú precíziós gépekkel, hatékony mérő és ellenőrző berendezésekkel és megfelelő automatizáltsággal jó alapot biztosít a folyamatos fejlődéshez, ezáltal magasabb beszállítói pozíció kialakításához, export bevételünk növeléséhez.
Jelen projektünkben beszerzésre kerülő gépek a fémmegmunkálás területén a gyártási folyamatban, precíziós alkatrészgyártásra és épületgépészeti alkatrészek előállítására kerülnek felhasználásra.
A megvalósítási helyszínek sajá tulajdonú telephelyek és Somogy-megyében találhatók.

Projekt befejezési dátuma:
2018.11.30.

Projekt azonosító száma:
GINOP-1.2.1-16-2017-00402


Back
Banner
Banner
Banner
Banner